voorgerechten

Soto Ayam, Indonesische kippensoep € 7,50
Loempia, Loempia’s (vegetarisch) € 8,50
Loempia Bebek, Loempia gevuld met eend € 9,50
Shrimp-rolls, Garnalen loempia’s € 9,50
Martabak, Loempiadeeg gevuld met gehakt, ei en prei € 9,50
Pangsit Goreng, Gefrituurde snack gevuld met rundergehakt € 8,50
Saté Ayam, Kipsaté met satésaus € 9,50
Saté Lams, Saté van lamsvlees € 11,50
Saté Udang, Saté van geroosterde garnalen € 12,50
Saté Lilit, Saté van visfilet gekneed aan een stengel van sereh € 12,50
Saté Tahu, Gefrituurde gekruide tahuballetjes met onze satésaus € 8,50
Krupuk Udang, Kroepoek € 3,75
Emping, Chips van noten € 3,75


DJADJAN WERKT MET UITSLUITEND VERSE KRUIDEN EN ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.

bib_gourmand | Djadjan Indonesisch restaurant | Breelaan 5, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 581 34 82 | Facebook |