specialiteiten a la carte

(bereidingstijd ± 30 minuten)

Ayam Betawi, Gepaneerde kippendijen in zoet-pittige saus € 24,50
Tumis Broccoli Udang, A la minute gesauteerde groenten met garnalen € 24,50
Sambal Udang Peteh, Gepelde grote garnalen met petehbonen in een kokossaus € 26,50
Ikan Pepesan, Balinees gekruide kabeljauwfilet gestoomd in bananenblad € 26,50

Al deze gerechten worden geserveerd met Sayur Lodeh, Nasi Putih en Nasi Kuning

DJADJAN WERKT MET UITSLUITEND VERSE KRUIDEN EN ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.

 

bib_gourmand | Djadjan Indonesisch restaurant | Breelaan 5, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 581 34 82 | Facebook |