rijsttafels

Rijsttafel “Nasi Campur” – € 23,50 p.p.

Soempia, Kleine loempia (vegetarisch)
Rendang, Rundvlees in pittige gekruide kokossaus
Ayam Opor, Kippendijtjes in gekruide kokosmelk
Daging Semur, Rundvlees in kruidige ketjapsaus
Tipat Cantok, Geblancheerde groenten met pittige pindasaus (koud gerecht)
Saté Ayam, Kipsaté met onze satésaus
Sambal Goreng Telor, Ei in pittige saus
Sayur Lodeh, Groenten in kokossaus

Geserveerd met Nasi Putih en Nasi Kuning


Rijsttafel “Puri Bali” – € 35,50 p.p.
  (vanaf 2 personen  te bestellen en alleen per tafel)

Shrimp-roll,  Martabak  & Loempia Bebek, Proeverij van Loempia’s

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
Saté Ayam, Kipsaté met onze satésaus
Rendang, Rundvlees in pittige gekruide kokossaus
Babi Base Manis, Varkensvlees in zoete kruidige ketjapsaus
Ayam Opor, Kippendijtjes in gekruide kokosmelk
Gule, Lamsvlees in een kruidige kokosmelksaus
Tipat Cantok, Geblancheerde groenten met Pecil (koud gerecht)
Sayur Lodeh, Groenten in kokosmelk
Sambal Goreng Telor, Ei met pittige saus
Acar Campur, Zoet-zure groenten
Serundeng, Geroosterde kokos met pinda’s

Geserveerd met Nasi Putih en Nasi Kuning

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
Bubur Injin Kecil, Zwarte rijstpudding met kokos ijs

Rijsttafel Dapur Besar – € 45.50 p.p.
(vanaf 2 personen en alleen per tafel te bestellen)

Warung Saté

Saté Ayam, Saté Rica,Saté Lam & Saté Djadjan 

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
Rendang, Rundvlees in pittige gekruide kokossaus
Ikan Rica, Kabeljauwfilet in extra pittige sambalsaus
Daging Semur, Rundvlees in kruidige ketjapsaus
Sambal Udang Peteh, Gepelde grote garnalen met petehbonen in een pittige kokossaus
Sayur Lodeh, Groenten in kokosmelk
Tipat Cantok, Geblancheerde groenten met onze saus (koud gerecht)
Sambal Telor,ei met pittige saus
Nasi Putih & Nasi Kuning, Witte rijst & Gele rijst

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
Exotisch ijs met vers fruit

Zin in een DjaDjan?

Of op z’n Hollands gezegd: een Snoeperij?
(vanaf 2 personen en alleen per tafel te bestellen) € 31.50 p.p.

Aanbevolen door de chef!
Verrassende traktatie van 13 specialiteitenvan de archipel
Deze rijsttafel bulkt van de geuren en smaken en schittert bovendien dankzij zijn variatie, zoals de Michelingids 2018 omschrijft!

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
Koffie – of theeservies


DJADJAN WERKT MET UITSLUITEND VERSE KRUIDEN EN ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.

bib_gourmand | Djadjan Indonesisch restaurant | Breelaan 5, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 581 34 82 | Facebook |