hoofdgerechten

Vlees

Babi Base Manis, Varkensvlees in zoete ketjapsaus € 19,50
Ayam Opor, Kippendijtjes in gekruide kokosmelk € 19,50
Ayam Menado, Kippendijtjes in pittige sambalsaus € 19,50
Ayam Bumbu Bali, Kippendijtjes in ketjapsaus € 19,50
Rendang, Gestoofd rundvlees in pittige gekruide kokossaus € 22,50
Daging Semur, Gestoofd rundvlees in kruidige ketjapsaus € 22,50
Daging Massala, Gestoofd rundvlees in kruidige kerrysaus € 22,50
Gule, Gestoofd lamsvlees in gekruide kokosmelk € 22,50


Vegetarische Hoofdgerechten

Tumis Sayur, A la minute gesauteerde verse knapperige groenten € 18,50

Tipat Cantok, (Gado Gado) Geblancheerde groenten met Pecil saus (koud gerecht)  € 17,00

Sambal Goreng Tahu, Tahu in saus “Djadjan” € 18,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Nasi Putih, Nasi Kuning en Sayur Lodeh


DJADJAN WERKT MET UITSLUITEND VERSE KRUIDEN EN ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.

bib_gourmand | Djadjan Indonesisch restaurant | Breelaan 5, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 581 34 82 | Facebook |