bijgerechten

Emping, Chips van melindjoe-zaden € 3,50
Krupuk Udang, Kroepoek € 3,50
Krupuk Cassava, Kroepoek € 3,50
Serungdeng, Geroosterde kokos met pinda’s € 4,60
Rujak Manis, Vers fruit in zoet-pittige saus € 5,20
Sambal Goreng Telor, Ei in pittige saus € 5,20
Acar Campur, Zoet-zure groenten € 5,20
Tipat Cantok, (Gado Gado)  Geblancheerde groenten in Pecil saus € 5,20
Sayur Lodeh, Groenten in kokosmelk € 5,20
Nasi Goreng, Gebakken rijst € 3,50
Bami Goreng, Gebakken noedels € 3,50


DJADJAN WERKT MET UITSLUITEND VERSE KRUIDEN EN ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.

bib_gourmand | Djadjan Indonesisch restaurant | Breelaan 5, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 581 34 82 | Facebook |